Специјализирано претпријатие за кровопокривачки работи BegaMetal

 
 

За нас

 
 

За BEGA Metal

 
BEGA Metal е компанија за проектирање и изработка на метално-лимени, кровни конструкции и разни други услуги поврзани со изработка на лим.

Наши дејност: изработка и монтажа на реброван лим, лим во форма на керамиди, сите видови на олуци: округли, четвртаст, хоризонтални и вертијални.
 
 
 
 
 
 
 

Галерија

 

Контакт

 
 
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEGA Metal

 
Љуботенска 148, Тетово
 
+389 70 322 555